Se Härnääminen Kävi Eroottisen Puolen Rajoilla Ja Se Sai Minun Pikkuveljeni Heräämään.

Tästä tapahtumasta on jo kohta kymmenkunta vuotta aikaa. Olimme jakaneet sen onnen tunteen varmasti jonkun mielestä aika brutaalisti ja todella epäsovinnaisesti. Alkurutiinien jälkeen naiset ohjattiin viereisiin huoneisiin ja tulevat isukit kohti pukutilaa, jossa Saara, 19, Rahoittaa Opiskelunsa Myymällä Seksiä vaihdoimme vaatetta.

Hetken päästä saunapuhtaina siirryimme olohuoneen sohvalle. Samantien oli Jarin saippuainen käsi läjäytti perseelleni ja vastakommentti, että senkuin vaan.Molemmilla ovat asiat mukavalla mallillaan ja perheet ovat edelleen kasvaneet.

seksitreffiHetken päästä herään siihen, kun hän varovaisesti ujuttaa kätensä kylkeni ylitse, ja sulkee minut syleilyynsä.

Vyö oli saatu auki ja housut oli polviin nyittynä, niin alkoi tämä odotettu suuseksi.

Loppujen lopuksi minä jouduin opastamaan, kuinka saada auki vyöni, koska huone oli pimeä ja vyöni hieman mutkikas avata.Ja sitä hetken tehneenä hän rohkaisee itsensä ja suutelee minua.

Niin myös halusin minä, ja halusin kumppania rinnalleni, joten tartuin härkää sarvista ja päätin tavata hänet.

Tuli päivä jolloin hän oli tullut kotiin ja hän tietenkin halusi tavata minut, ja tutustua minuun syvemmin.Se tuntui vain niin todella uskomattomalta.

Siinä jokunen aika hempeillessämme, hän siirtyy päälleni ja alkaa puhua niitä näitä, samalla minua härnäten. Se härnääminen kävi eroottisen puolen rajoilla ja se sai minun pikkuveljeni heräämään. Tämä oli jotain aivan täysin odottamatonta ja jumalaisen tuntuista.

Orjan päiväkirja 47"Annat vaan karvojen kasvaa, sitähän sää halusitkin" Mika sano seuraavana päivänä salilla, kun kerroin mitä Masteri oli mulle tehny.

"Vai on meidän orja saanut kutsun armeijan harmaisiin" Masteri tokas mulle mun olkkarini sohvalta, kun tulin seuraavana päivänä duunista. "Kyllä, Sir!" Vaikka mua kuinka himottikin ylentyä alikessusta, niin siltikin käkkiminen marraskuisessa mettässä ei oikein innostanu. Lennätin mällit mahalleni ja nukahdin siihen."Nyt orja saa panettaa itseään" se tokas ja mä tiesin mitä mun oli tehtävä. "Pliis Masteri" mä jatkoin anomista. Mä purin huultani 40+ Nainen Ja Helsingin Yöelämä ja suljin silmäni, etten ois näyttäny Masterille kuinka paljon mua vitutti ja itketti toi vitun chästy.

seksitreffi